Cea mai mizerabila campanie electorala e pe sfarsite. Sunteti pregatiti sa va asumati votul?

Nu, nu ne vom lasa manipulati de mizeriile care s-au spus in aceasta campanie electorala. Suntem adulti, gandim si actionam in consecinta.

Duminica  e ziua cea mare, ziua in care nu vom mai lasa lucrurile sa ni se intample. Pentru ca e responsabilitatea noastra sa alegem si sa ne asumam consecintele.

Am citit si recitit listele candidatilor pentru Primaria Sectorului 4.  Ne-am straduit sa ramanem obiectivi si sa alegem cu inima si mintea, in armonie, pentru a nu avea mustrari de constiinta mai tarziu.

Ne-am hotarat sa mergem mai departe alaturi de actualul primar interimar, Daniel Baluta si va argumentam decizia noastra:

 • S-au scurs 7 luni de la tragedia din Colectiv, moment in care Daniel Baluta a preluat fraiele unei primarii aflata in cadere libera. Nu s-a speriat de haosul ce domnea atunci in sector, ci a facut lumina;
 • A demarat proiecte noi, ingenioase, care au contribuit la imbunatatirea vietii noastre: a demarat anveloparea blocurilor, o problema usturatoare pe care nu speram sa o mai rezolve cineva vreodata, a initiat proiectul Gradinarul de la bloc, asigurand noi locuri de munca si spatii curate in jurul blocurilor, a lansat proiectul Smart City;
 • A aratat ca ii pasa si asta asteptam de la un primar: sa fie al nostru, dintre noi, pentru noi.

Vom vota Daniel Baluta si ne asumam acest lucru. Voi?

3 Comments

 1. lucian

  iunie 3, 2016 at 12:03 pm

  O sa il votez duminica pe Baluta si sper sa continue ce a inceput in urma cu cateva luni.

 2. cristian

  iunie 3, 2016 at 12:26 pm

  A fost cea mai mizerabila campanie din cauza lui Piedone.Dar de luni totul se va schimba. Iar ca aceasta schimbare sa aiba loc eu il votez pe Baluta.

 3. ioana

  iunie 3, 2016 at 2:46 pm

  Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa il votam pe Baluta. Macar pentru proiectul cu reabilitarea termica si tot merita votat. Cat despre Sava si Piedone, sunt atat de jalnici incat nici nu merita sa vorbim despre ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

six + 20 =