Chioscurile de ziare din Sectorul 4, ridicate de primarie! Care este motivul

chioscuri de ziare

Mai multi cititori ne-au semnalat ca, in acest weekend, Primaria sector 4 a ridicat nu mai putin de cinci chioscuri de ziare de pe domeniul public.

Se pare ca actiunea, la care participă Poliția Locala Sector 4 (cei de la Interventie – dupa cum puteti vedea din imagini), si consilieri din primarie, nu reprezinta altceva decat punerea in aplicarea aunei hotarari a Consiliului Local Sector 4.

Este vorba despre Hotararea nr 62 adoptata in sedinta de Consiliu din data de 29 septembrie “privind intretinerea/repararea/cosmetizarea spatiilor de desfacere prin care se distribuie presa, cartile si produsele de papetarie si a chioscurilor prin care se pun in vanzare florii si aranjamente florale, amplasate pe domeniul public si privat de pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti.

hotarare-cl-difuzare-presa

Mai exact, incepand cu data respectiva, toti operatorii economici (implicit PFA) care desfasoara activitatile respective sunt obligati sa efectueze operatiunile amintite in hotararea Consiliului Local, in caz contrar acestora urmand sa li se retraga acordul de functionare si sa li se ridice chioscurile de pe domeniul public. Tot in actul respectiv se prevede, insa, un termen de doua luni pentru indeplinirea acestor cerinte, iar aici intervin semnele de intrebare pe care cititorii nostri ni le-au transmis.

O alta hotarare adoptata in sedinta CL sector 4 din data de 29 septembrie prevede si un nou Regulament pentru stabilirea si delimitarea amplasarii mobilierului stradal destinat difuzarii si comercializarii presei si cartilor pe raza sectorului 4.

Vom reveni cu detalii, mai ales ca se pare ca actiunea este in plina desfasurare.

chiosc1

chiosc-2

3 Comments

 1. Cindea sorin

  octombrie 16, 2016 at 3:00 pm

  Autoturismele abandonate pe domeniu public nu fac parte din atribuțiile Poliției Locale ? Pe alea nu le ridica ?

 2. Simion Constantin

  octombrie 16, 2016 at 5:18 pm

  Buna ziua. Locuiesc pe str Calea Serban Voda nr 288, bloc 2 , statia de metrou Eroii Revolutiei .In vremea mandatului lui Piedone , acesta a dat aprobare si s-a amplasat in fata blocului o toneta de ziare . Dupa o perioada , 1 an , un an si jumatate ,aceasta toneta a fost ridicata de ADP Sector 4 si mutata la ordinul lui Piedone , in coltul blocului pe B-dul Pieptanari . B-dul Pieptanari este in sectorul 5 . De 4 ani ne rugam atit de Primaria Sector 4 cit si de Primaria Sector 5 , sa vina sa o ridice . Mentionam de de 5 ani este parasita . Nimeni nu vrea sa o ridice .
  Rusine , noi conduceri a Sectorului 4 .
  O sa avem grija , cei 254 de alegatori , cui o sa dam voturile . Mai sint 2 luni . O sa avem grija de cei care isi bat joc de noi .

 3. Ionut Nejloveanu

  octombrie 16, 2016 at 5:58 pm

  Acest chioșc după cum se vede arată chiar foarte bine !!! Aici nu se aplica Hotărârea de cosmetizare si nici Regulamentul, se aplica decizia domnului primar din 2015 !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen + five =