Cine vrea sa doneze hainute, carti, jucarii pentru copii o poate face prin campania Teatru in ghetute

Teatru in ghetute

O parte dintre cititorii nostri ne-au intrebat daca se mai pot face diverse donatii in jucarii si hainute pentru copiii nevoiasi in acest sezon, in sectorul 4, iar in acest moment asteptam raspunsul primariei locale catre care am trimis o serie de intrebari pe aceasta tema. Pana atunci, insa, primim de la Primaria Capitalei o veste buna, si anume ca in aceste zile are loc campania de donatii “Teatru in ghetute”, la Sala Mica a Teatrului Ion Creanga, campanie prin care putem oferi daruri si motive de bucurie micutilor aflati in dificultate.

In perioada 27 noiembrie – 2 decembrie, are loc o noua editie a Campaniei „Teatru in ghetute”, pe care organizatorii  oi descrie drept “o sesiune intensiva de initiere si perfectionare in domeniul faptelor bune, pentru toti cei care isi doresc sa devina ajutoarele bunului Mos Nicolae”.

Campania de donatii „Teatru in ghetute” isi propune sa aduca laolalta toti spiridusii din oras: de la cei mici si pana la parinti si bunici. Cu totii sunt invitati la Sala Mica a Teatrului Ion Creanga, pentru a face donatii, oferind astfel daruri si motive de bucurie copiiilor aflati in dificultate, care provin din familii aflate in strada.

CITESTE SI: FOTO: Cum arata Oraselul lui Mos Craciun din Parcul Lumea Copiilor

Cei care doresc sa faca donatii pot aduce hainute, carti cu povesti, jucarii, rechizite sau pantofi si ghetute pentru a-i bucura pe cei aproape 200 de copii cu varste cuprinse intre 3 luni si 18 ani, aflati in evidenta Asociatiei Samusocial din Romania.

Darurile adunate in cadrul Campaniei vor ajunge la copii si la familiile lor duminica, 3 decembrie, in cadrul unui eveniment special realizat pentru acestia, cu sprijinul Asociatiei.

Unde se pot aduce donatiile?

Toti cei care doresc sa faca fapte bune sunt asteptati la Sala Mica a Teatrului Ion Creanga (Str. Biserica Amzei nr. 21-23), aflata in vecinatatea Salii Mari din Piata Amzei. Cu aceasta ocazie, Sala Mica se va transforma intr-un Laborator magic, unde se vor colecta si impacheta donatii de luni pana vineri, intre orele 16:00 – 20:00. Sambata, 2 decembrie, in ultima zi a campaniei, “Laboratorul” va fi deschis intre orele 11:00 – 14:00 si 17:00 – 20:00.

Campania Teatru in ghetute este organizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga

Gasiti mai multe detalii pe pagina oficiala a evenimentului caritabil

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 + sixteen =