Circulatie ingreunata in Bucuresti timp de trei saptamani din cauza unor lucrari de amploare ale RADET

lucrari

Traficul din Bucuresti nu este in niciun caz unul de vis nici macar atunci cand nu exista lucrari de infrastructura in desfasurare. Dar atunci cand artere importante din Capitala incep sa fie zgarmate pentru cine stie ce reabilitari, trebuie sa ne pregatim psihic cel putin pentru ce e mai rau. RADET a anuntat, ieri, ca incepand de astazi si pana la inceputul lui noiembrie va efectua serie de lucrari la conductele aflate sub Calea 13 Septembrie.

Aceste lucrari nu sunt in sectorul 4, dar sunt la ”granita” cu sectorul 5, ceea ce inseamna ca daca aveti de facut drumuri cu masina pe Calea 13 Septembrie, in intervalul amintit, ar trebui sa va ganditi la rute alternative.

Mai exact, RADET a anuntat ca, in perioada 10 octombrie – 03 noiembrie 2017, vor fi efectuate lucrari de reparatii la conductele magistrale de termoficare situate in subteranul strazii – Calea 13 Septembrie din sectorul 5 al Capitalei. Lucrarile despre care vorbim, impun ”decopertarea carosabilului in zona de acces la galeria de termoficare si va avea drept consecinta ingreunarea traficului rutier pe aceasta artera”.

CITESTE SI: Doua strazi din sectorul 4 intra in reparatii! Cand ni se promite ca vor fi terminate lucrarile

Potrivit RADET, executarea acestor lucrari este necesara pentru limitarea riscurilor de aparitie a unor avarii sau intreruperi in furnizarea serviciilor in sezonul de incalzire.

Ca de obicei, ne intrebam cum de s-a trezit compania in buza iernii sa faca aceste lucrari si de ce acestea nu au putut fi programate ceva mai devreme, in perioada concediilor de vara, de exemplu, cand in Capitala traficul rutier era mai putin aglomerat?

Sursa: RADET

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ten + 7 =