Concerte Delia si Vunk in Parcul Carol in acest weekend

Parcul Carol

Duminica, 14 iulie, in Parcul Carol va avea loc incheierea Sezonului cultural Romania – Franta 2019, iar cu aceasta ocazie organizatorii au pregatit mai multe evenimente, printre care concerte, ateliere pentru copii si spectacole pirotehnice.

Astfel, pe tot parcursul zilei organizatorii au pregatit in Parcul Carol standuri cu demonstratii culinare, evenimente dedicate copiilor si demonstratii de arta stradala. Incepand cu orele 18.00 va avea loc un concert sustinut de Delia si formatia Vunk.

Ziua se va incheia la ora 22.30, cu un spectacol pirotehnic sustinut de trupa franceza Groupe F.

Creat sub motto-ul “Uitati de clisee”, Sezonul incrucisat a adus in Franta artisti romani, iar in Romania artisti francezi din toate domeniile, potrivit Agerpres.

“Aleile din Parcul Carol vor astepta publicul cu doua spectacole stradale inedite. Unul dintre ele, intitulat Strigatele Parisului este organizat de Teatrul Masca, ai carui actori se vor metamorfoza in personaje din Parisul secolului XVIII si vor reinvia atmosfera de atunci a orasului francez, cu meseriile, vorbele si farmecele sale uitate”, scrie si EuropaFM.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 + 13 =