Consiliul General al Capitalei a aprobat trecerea in administrarea Sector 4 a strazilor Turnu-Magurele, Luica si Berceni!

Turnu-Magurele, Luica si Berceni

Printre zecile de proiecte votate in sedinta Consiliului General de luni, unele “pestrite”, daca le putem spune asa (vezi cazul internetului in autobuzele RATB), consilierii generali au luat si decizii utile si care ne privesc direct pe noi, locuitorii sectorului 4. Este vorba, in primul rand, despre aprobarea cererii Consiliului Local Sector 4 de trecere in administrare proprie a strazilor Turnu-Magurele, Luica si Berceni, document care pare sa fi fost aprobat, potrivit surselor noastre.

Iar asta este o veste buna pentru ca solicitarea celor de la Sectorul 4 are ca scop final reabilitarea acestor artere, largirea lor si crearea unor sensuri giratorii absolut ncesare pentru fluidizarea traficului in zonele respective. Pe de alta parte, daca pana cum auzeam de la primar sau reprezentantii primariei ca nu pot interveni pe anumite strazi sau bulevarde pentru ca acestea sunt in “custodia” Primariei Generale a Capitalei, cel putin in ceea ce priveste strazile Turnu-Magurele, Luica si Berceni, nu ar mai trebui sa fie invocate astfel de motive, iar reabilitarea si modernizarea lor sa demareze.  Cand? Potrivit unor surse apropiate situatiei, prin primavara, odata cu creionarea bugetului. Prin urmare, ar mai fi ceva de asteptat.

Asa cum scriam la inceputul lunii ianuarie, cea mai buna veste pentru noi toti este ca modernizarea acestor artere include si construirea de parcari supraetajate.

Va reamintim ca initiativa care a fost aprobata luni in sedinta CGMB ii apartine consilierului PMP din CL Sector 4, Stefanel Dan Marin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

9 + eleven =