Cristian Popescu Piedone, trimis in judecata

Popescu Piedone

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica “au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului POPESCU CRISTIAN VICTOR PIEDONE, sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese (11 acte materiale).

“In calitate de primar al Sectorului 4 Bucuresti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, in perioada 2013 — 2014, a semnat acorduri si autorizatii de functionare pentru SC G.T.E. SRL, avand ca obiect principal de activitate restaurante, societate la care numitii P.V. si P.A.M., copiii acestuia, rude de gradul I, detin calitatea de asociat si functia de administrator, si in urma obtinerii carora unitatea a inceput/ si-a desfasurat activitatea comerciala”, se arata in comunicatul biroului de presa al PICCJ.

Instituatia precizeaza ca “aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.”

Sursa: PICCJ

2 Comments

  1. Andrei

    noiembrie 7, 2016 at 12:13 pm

    Poate il trimit in judecata si pentru Colectiv…

  2. ioana

    noiembrie 7, 2016 at 2:46 pm

    Era si cazul sa fie trimis in judecata Piedone asta si sper sa si plateasca pentru tot ceea ce a facut

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

11 + 18 =