Cu ce se lauda primarul Sectorului 4 pe net

primarul

Haideti sa ne relaxam astazi un pic si sa privim cateva imagini din sectorul 4. Dar nu orice imagini, ci cele postate de catre primarul Sectorului 4, sau mai bine spus de catre echipa sa de comunicare pe Instagram.

Da, primarul sectorului 4 are si cont de Instagram, pe care il foloseste ca sa le arate locuitorilor o parte dintre lucrarile facute in sector in cei doi ani de mandat. Iata imaginile:

Mobilier stradal, amplasat cu ocazia reamenajarii arterei Tineretului. Este un fel de ghiveci de dimensiuni mari am plasat in mijlocul trotuarului. In timp ce primarul il numeste “mobilier stradal avangardist“, oamenii care au comentat pe internet la imaginea respectiva spun ca avem de-a face cu o farfurie mai mult sau mai putin zburatoare:

Gardul de pe Vacaresti, acela plin de caricaturi si despre care am scris acum cateva luni bune, cand primaria il amplasa acolo afirmand ca este ceva inedit, si-a facut si el loc printre postarile de pe instagram ale edilului de la 4:

Bulevardul Dimitrie Cantemir a primit “atingerea” unui artist – Muralul “MOIRA” de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, realizat de tanărul artist Recis:

Trebuie sa recunoastem si noi ca zona pasajului Mihai Bravu a fost reamenajata cu gust, iar aici chiar s-a pus accent pe spatiile verzi (atat cat s-a putut, avand in vedere configuratia zonei). Arbustii “spirala” arata frumos. Singura problema este cat vor rezista si daca nu cumva investitia se va “usca” rapid:

Tot din categoria mobilier stradal, primarul posteaza pe Instagram o imagine cu ceea ce pare sa fie o banca. Recunoastem, pentru noi este cam prea avangardista. A, si sa nu uitam ca imaginea este insotita de hashtag-ul “piatranaturala“. Mult mai interesant ar fi hashtag-ul “cat a costat“:

Unii locuitori apreciaza ce a incercat primaria sa faca pe Bulevardul Brancoveanu. Altii, nu. Dar primarul este sigur multumim de rezultat. Edilul posta, pe la jumatatea acestei luni, o imagine cu reamenajarea arterei, comentand “Bulevardul Brancoveanu, aflat în plin proces de modernizare şi extindere“:

Cel mai injurat si blestemat proiect din istoria sectorului 4, Pasajul Piata Sudului, apare si el recent pe contul de instagram al primarului, insotit de un comentariu scurt – “Pasajul Sudului. Proiecte europene, în Sectorul 4″:

Imaginea urmatoare nu prea mai are nevoie de comentarii. Oricum, despre bolarzi, numai de bine:

Cel mai contestat proiect de parcare din Bucuresti se afla in sectorul 4. Asta daca mai era nevoie sa va reamintim. Iar parcarea este cea de la Tineretului:

“Galeria cu trofele” primarului n-ar fi completa fara imaginea de mai jos. Daca nu stiti la ce va uitati, va spunem noi. Banci cu pergole foarte, foarte colorate:

1 Comment

  1. Dan

    august 1, 2018 at 9:53 am

    Multe investitii sunt si inutile… Dar cred ca vin la pachet cu cele utile. Traim in Romania si nu le putem separa.
    Si acum intreb eu, cu Soseaua Giurgiului care este o artera principala prin care strainii ne intra in oras… Ce se intampla? Arata ca dupa razboi inca de pe la Jilava. Nu mai zic si de gara Progresu’, nu mai zic si de sinele de tramvai, de asfaltul denivelat si deteriorat, de trotuarele rupte… Aceasta sosea nu se afla tot in Sectorul 4, domnule Primar?
    Ce impresie vrem sa lasam strainilor care ne viziteaza?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × two =