Cum a devenit zona de granita dintre Sectoarele 3 si 4 targ de masini

masini

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, recent, ca parcarea autoturismelor in vederea vanzarii in diverse zone din Capitala a devenit o adevarata problema care va fi rezolvata doar prin adoptarea unui viitor proiect de hotarare de catre Consilierii Generali. Proiectul, va interzice, practic, parcarea masinilor in scopul mentionat.

Potrivit declaratiilor lui Aurelian Badulescu, angajatii Primariei Generale au identificat, doar intr-o singura zi, nu mai putin de 125 de masini parcate in zona de granita dintre Sectoarele 3 si 4, masini care erau puse in vanzare.

Aceasta politica de eliberare a trotuarelor de masinile care parcheaza neregulamentar a inceput, insa avem un dialog cu conducatorii auto, considerand ca trebuie sa discutam cu ei gradual, sa incepem o activitate de constientizare si sa nu trecem direct la sanctionare. Ceea ce va pot spune este ca se creioneaza, in acest moment, in Consiliul General, o hotarare care va reglementa mai bine aceasta situatie, dar ca premiera este interzicerea parcarii autoturismelor in vederea comercializarii“, a explicat Aurelian Badulescu.

Viceprimarul a mai spus ca “este o traditie, mai ales in intersectiile foarte bine circulate, ca unii concetateni sa isi expuna masinile in vederea vanzarii. Trebuie sa inţelegem ca vanzarea unui autoturism se face intr-un targ – daca ne dorim – sau in mediul electronic, expunand vanzarea acestuia intr-un ziar sau pe un site. Nu mai putem tolera această situaţie”.

Sursa: Agerpres via Administratie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =