Cum circula STB si Metroul in perioada sarbatorilor Pascale din acest an

transportul public

Mijloacele de transport in comun ale STB si metroul vor circula in perioada sarbatorilor Pascale dupa un program diferit. Insa, din cauza starii de urgenta, programul va fi mult diferit fata de alti ani, cele doua companii luand decizia de a restrange activitatea.

Astfel, STB anunta ca, in perioada Sarbatorilor Pascale, in zilele de vineri, 17.04.2020 (Vinerea Mare) si luni, 20.04.2020 (a doua zi de Pasti), toate liniile de transport public ale STB SA vor functiona cu parcul de vehicule programat corespunzator unei zile de duminica. De asemenea, in noaptea de Inviere, autobuzele liniilor de noapte si cele ale liniei expres 783 vor circula cu un parc de vehicule normal, fara suplimentarea acestuia.

Si Metrorex a anuntat, recent, reorganizarea circulatiei trenurilor de metrou. Mai exact, in perioada 17- 20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulesti) la un interval de circa 11 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + four =