Prognoza meteo pentru weekend – cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile

vremea

Meterologii ANM au publicat inca o actualizare privind prognoza meteo. vedeti in continuare cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile:

Vineri (07 iunie), vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, indeosebi spre seara si la inceputul noptii, cand probabilitatea pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului va fi in crestere. Temperatura maxima se va situa in jurul a 29 de grade, iar cea minima va fi de 16…17 grade.

Sambata (08 iunie), vremea va fi calda dar si in general instabila. Mai ales dupa-amiaza si seara vor fi intervale cu averse ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul a 30 de grade, iar cea minima va fi de 17…18 grade.

Duminica (09 iunie), vremea se va mentine calda si in general instabila. Vor fi intervale cu averse ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 28…29 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 18 grade.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 3 =