In curand o sa gasiti primaria sectorului 4 la MALL. Cat costa chiria si de unde are primarul bani?

MALL

Primaria Sectorului 4 e pe punctul sa isi schimbe sediul. Doar temporar, in vederea modernizarii si extinderii actualului sediu. Dar nu de ce se muta primaria cu totul, ci ma ales UNDE, asta face deliciul acestei stiri: la Mall.

Trebuie sa recunoastem ca la capitolul decizii atipice, ca sa nu le spunem naucitoare, primarul sectorului 4 Daniel Baluta, ocupa primul loc printre toti edilii din Bucuresti. Ca vorba aia, in ce sector ati mai vazut ca soferii sa fie amendati pentru lipsa locurilor de parcare? Apoi, unde ati mai vazut ca administratia locala sa ramana fara prestator de serviciu de salubrizare in prag de vara desi cunostea toate datele problemei pentru a evita situatia? Din nou, in ce loc din lumea asta ati vazut ca lucrarile la un amarat de pasaj de vreo 350 de metri sa se intinda pe patru mandate de primari General (daca punem la socoteala si  interimarii) si pe doua mandate de primari locali? Probabil ca nicaieri in lume. Si probabil ca face parte din frumusetea neinteleasa a sectorului nostru. Si ca lucrurile sa fie cu adevarat numai bune de pus intr-un top al umorului involuntar, primaria se va muta, in curand, la MALL Grand Arena.

“Inca din anul 2015, am primit o finantare si am semnat un contract de modernizare si extindere – discutam de inca un nivel pe acre il adaugam acestei cladiri. Este un lucru senzational pentru ca oamenii care lucreaza acolo, lucreaza in niste conditii absolut incredibile. Ca atare, atat pentru angajatii nostrii cat si pentru calitatea serviciilor pe care le oferim cetatenilor, a fost iderntificata aceasta necesitate”, declara recent, pentru Hotnews, primarul Baluta.

Potrivit acestuia, toata distractia cu extinderea si modernizarea sediului din Cosbuc al primariei Sector 4 are finantare independenta de bugetul local. “Sursa de finantare este PNDL- anul 2015. Nu este o investitie din bugetul local, ci cu sprijinul MDRAP. Pentru a ne muta temporar am generat o procedura de licitatie. Pretul cel mai mic l-am avut din partea unui mall – Grand Arena. Este pe Soseaua Turnu Magurele. Are un spatiu urias nefolosit. Ne-au oferit un pret foarte bun, circa 20.000 de euro pe luna pentru o suprafata de doua ori mai mare decat cea din primarie”, mai spune primarul.

Cat costa lucrarea?

Tot primarul de la Sectorul 4 mai spune, pentru Hotnews, ca valoarea contractului de modernizare a sediului administratiei locale este de 7 milioane de lei si ca mutarea primariei la mall trebuie sa inceapa.

1 Comment

  1. MML

    April 19, 2017 at 7:50 am

    bitch please, la capitolul decizii proaste nu ai trecut clanul sportivilor primari

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =