De La Cititori: Astazi, despre parcari si schimbarea unor semne de circulatie

parcarile publice

Continuam astazi publicarea mesajelor de la cititori cu doua sesizari care se refera la retrasarea si numerotarea unor parcari din sectorul 4 si cu o petitie in care se propune modificarea semne de circulatie.

”Dorele, de ce sabotezi primarul?”

M.M. ne scrie: ”Cei de la parcari nu reusesc sa retraseze si sa renumeroteze parcarea din fata bl R1 Emil Racovita 6 de aproape 4 (patru) luni. Locurile de parcare sunt platite iar noi ne certam ca prostii pe locuri. Politia locala spune ce ei nu au ce sa faca daca nu sunt marcaje si numerotari si pe buna dreptate. Daca as fi primar as pune pe cel responsabil sa dea banii oamenilor inapoi din buzunarul lui, pe perioada cand oamenii nu au putut beneficia de serviciul pe care l-au platit” Cititorul nostru isi incheie mesajul cu o intrebare perfect justificata: ”Dorele, de ce sabotezi primarul?”

”Vrem modificarea semnalelor stradale”

Angela Silistraru. ne scrie: ”Daca vreti sa pubblicati aceasta petitie. Intereseaza si cartierul residential Metalurgiei PE langa imensul cartier intre Aparatorii Patriei si Metalurgiei-Berceni.”

Spicuim din Petitia online, adresata Politiei Rutiere, pentru care o puteti citi si semna AICI:

”În București, între Aparatorii Patriei si bld. Obregia este dubla banda continua nepermitand accesul la strazile Mosoaia, Zatreni, Gilaului sau Ciurului, obligand soferii sa faca sute de metri, sau mai mult, sa ajunga acasa. Nici sensurile unice nu sunt gandite corect: cei din strada Intrarea Binelui, ca sa iasa in Obregia, fac obligatoriu dreapta-dreapta-dreapta si ies in Metalurgiei, la Lidl, si Apoi alti 500 mt pana la intersectie. Consum inutil de carburant si poluare.
Vă solicităm să studiați și să refaciți viabilitatea în zonă!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twelve − 1 =