De La Cititori: Foto – accidente pe Soseaua Berceni din cauza semnalizarii necorespunzatoare a trecerilor de pietoni

Soseaua Berceni

Unul dintre cititorii Sectorul4live ne-a trimis cateva fotografii tulburatoare cu un accident petrecut zilele trecute (9 octombrie) pe Soseaua Berceni. Mai jos aveti imaginile si mesajul pe care le-am primit. Comentariile va apartin.

Mesaj cititor: “Semnalez cu toata seriozitatea si simtul civic o problema deosebit de grava. Pe Soseaua Berceni nr. 48-49, unde este banca “Idea Bank” pana in facultatea Spirul Haret. Au avut loc mai multe accidente cu pericol de deces din cauza faptului ca dupa lucrarile de modernizare (marea borduriada, asfaltare, decorare etc. nu o sa intru in subiect) de o perioada foarte lunga de timp, dupa asfaltare, trecerea de pietoni este o capcana deosebit de periculoasa pentru pietoni cat si pentru soferi desigur. Toata Soseaua Berceni nu are “zebrele” de indicare a trecerilor pietonale…iar semnele / indicatoarele cred ca ar trebui sa fie vizibile, sa fie toate luminoase si bine pozitionate.”

“Indicatoarele sunt in umbra altor lumini in loc sa fie chiar ele luminate si aduse in evidenta… sunt luminati copacii pt. decor! Doua femei, chiar sub ochi mei si privirilor altor oameni martori de la sol cat si de la blocuri, au suferit accidente foarte grave fiind izbite si aruncate efectiv de asfalt la metri buni. Si nu sunt singurele accidente de pe Soseaua Berceni. Politia si salvarea pot confirma asta. Eu am auzit si vazut aceste accidente pur intamplator …si au fost in decursul a unei singuri luni. Va rog mult sa trimiteti mai departe aceasta problema si daca se poate sa devina cat mai populara pt. avertizarea cetatenilor cat si, cel mai important, pentru avertizarea autoritatilor, primariei S4. Asta evident ca sa nu fie nevoie sa vedem morti… ca persoane in spital au ajuns si sunt sigur ca nu doar aceste doua femei tinere.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − 1 =