De la cititori: Lucruri facute prost pe Soseaua Giurgiului UPDATE – opinia primariei

UPDATE – surse din primaria de sector afirma ca lucrarea despre care vorbesc cititorii nostri nu este inca finalizata si ca pe refugiul respectiv urmeaza sa fie turnat un strat de asfalt de uzura.

Nu stim cine s-a ocupat de lucrarea asta, dar e de toata jena. O bataie de joc a lui Dorel si a sefului sau de echipa care s-au ocupat de refugiul unei statii de tramvai de pe Soseaua Giurgiului.

Priviti aceasta statie de tramvai de pe Soseaua Giurgiului (statia Drumul Gazarului – sensul spre Gara Progresul). Cand nu ploua, totul e ok… Cand ploua, insa, asistam la un “tablou” cat se poate de pitoresc. E bine ca apa de ploaie poate sta la adapost…

Giurgiului

Pacat ca exista astfel de cazuri care nu fac altceva decat sa umbreasca mai tot ce se face bine in sector (pentru ca, oricat de critici am fi, nu credem ca exista cineva care sa spuna ca lucrurile nu s-au schimbat mult in bine dupa zeci de ani de vorbe goale).

In fine, comentariile va apartin, ca de obicei. Si speram ca STB-ul sau oricine s-a ocupat de lucrarea asta sa remedieze problema.

Multumim cititorului nostru V.P. pentru imagine si informatii!

9 Comments

 1. Alexandru

  November 28, 2019 at 12:31 pm

  Eu observ ca nu este pus ultimul strat de bitum. De aici si problema acumularii apei.

  • administrator

   November 28, 2019 at 1:00 pm

   Exact. Am actualizat si noi subiectul. Multumim pentru precizare!

 2. Dan

  November 28, 2019 at 1:08 pm

  Mai interesant este cand se vor termina lucrarile pe Giurgiului…. Dureaza deja de prea mult timp.

 3. Cristian

  November 28, 2019 at 2:08 pm

  Problema e alta. Se lalaie cu lucrarile 1 an de zile. Si cele la carosabil si cele la statii. Lucru romanesc – te apuci in primavara de lucrari si le termini in toamna anului viitor. Intre timp lumea merge prin santuri si noroaie.

 4. Marius

  November 28, 2019 at 9:21 pm

  Așa este, lucrări de mântuiala !!
  Au schimbat bordurile BUNE, cu altele noi. Lafel de bine puteau să le curețe pe cele existente ( cu costuri infime mai mici). Nu sunt coșuri de gunoi în minunățiile de stații noi. Trotuarul este mai lat decât soseaua. Au spart bitum-ul de pe trotuar și au pus ciment bătut cu lopata ( de ce?!?! Doar ei știu). O mizerie de lucrare. Se pune ( nu pot sa zic, că se toarnă, ptr că se pune și se așează cu lopata) ciment pe bucăți de cate 3,4m, fără legătură între ele. Cele mai importante sunt bordurile bineînțeles. Se montează după care se sapă între ele ( foarte interesant). Sunt maxim 10 muncitori pe toată soseaua Giurgiului. Au spart de la un cap la altul pe ambele sensuri și nu au terminat nici măcar o intersecție, una măcar !!! J A L E !!!! Au decopertat soseaua și au turnat un singur strat de asfalt, toate gurile de canal sunt cu 4-6cm mai înalte. Sunt foarte curios ce o sa facă, dacă o să ningă. Doar suntem în Decembrie.

 5. Catalin

  November 29, 2019 at 12:52 pm

  Fiind inca nefinalizata lucrarea toata postarea este din lipsa de subiecte.
  Iar voi comentand de lucrarea altora cand folositi in titlu “…O bataie de joc a lui Dorel…” poate aveti noroc si va da cineva in judecata pentru defaimarea numelui.
  Apropo, campul acesta ‘textarea’ nu suporta sa muti cursorul folosind sagetile de la tastatura, o lucrare still sectorul4live.ro, omeneste asa ?(macar m-am referit direct la voi desi as fi putut sa zic ca platforma voastra wordpress are o problema).

 6. Catalin

  November 29, 2019 at 1:03 pm

  Fiind inca nefinalizata lucrarea toata postarea este din lipsa de subiecte.
  Iar voi comentand de lucrarea altora cand folositi in titlu “…O bataie de joc a lui Dorel…” poate aveti noroc si va da cineva in judecata pentru defaimarea numelui.
  Apropo, campul acesta ‘textarea’ nu suporta sa muti cursorul folosind sagetile de la tastatura, o lucrare still sectorul4live.ro, omeneste asa ?(macar mam referit direct la voi desi as fi putut sa zic ca platforma voastra wordpress are o problema).

 7. Marian

  December 1, 2019 at 9:48 am

  Intr-adevar dureaza de ceva timp lucrarea si nu este finalizata inca. Dar sa schimbi o sosea din temelii nu este lucru usor. Carcotasii sa observe diferenta intre ce a fost si ce urmeaza sa devina sos. Giurgiului. Dintr-o strada de mahala incepe sa capete valențe de bulevard. Trotuarele sunt marginite de squar-uri de granit cu platani si urmeaza gazon. Voi astia care vedeti doar apa de ploaie dintr-o statie de tramvai nefinalizata, sunteti in stare sa apreciati si un proiect bine gandit si bine executat? Mergeti pe Turnu Magurele sa vedeti o lucrare finalizata de aceeasi primarie si acelasi primar. Dle Baluta, jos palaria si toata stima pentru seriozitate. Se vede ca iubiti acest sector. 🤗

 8. Marin

  December 2, 2019 at 3:12 pm

  Salut,

  Stii ce este cel mai jenant lucru la acest site? Nu faptul ca nu poti navica folosind sagetile.

  Capcha este cel mai dubios lucru 🙂

  De ce este in engleza? ati terminat cuvintele noastre?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − nine =