UPDATE: Chiar in aceasta dimineata se pare ca problema a fost rezolvata. De La Cititori: Spatiu nou pentru gunoi, proaspat amenajat, sta inchis, iar recent a devenit casa pentru oamenii strazii

gunoi

Astazi, in rubrica De La Cititori, vom publica un mesaj primit de la un locuitor de pe Aleea Terasei si care ne semnaleaza ca o investitie recenta a primariei, desi este finalizata, sta cu lacatul pe poarta.

Astfel tomberoanele ocupa locurile de parcare si, mai mult, noua ghena a fost deja vandalizata. In plus, oamenii strazii au transformat locul in adapost si …toaleta.

Cititorul nostru spune ca a facut doua sesizari catre primarie (inclusiv prin ntermediul aplicatiei online), dar nu a primit niciun raspuns. Ca de obicei, speram ca articolul nostru asa ajunga si in atentia responsabililor administratie locale care sa rezolve problema urgent.

Iata mesajul primit de la cititorul nostru, A.M.:

“Buna ziua. Sper ca ma puteti ajuta cu mediatizarea situatiei. Spatiul pentru gunoi nr. 19 (Aleea Terasei) a fost construit, finalizat, dar sta incuiat, iar tomberoanele afara, ocupand parcarea. Mai mult, dupa ce a fost vandalizat, am facut o sesizare pe aplicatia primariei, fara raspuns. Am revenit cu o sesizare acum aproape doua saptamani, tot fara raspuns. Mai nou, oamenii strazii si-au gasit adapost acolo, folosind-o ca toaleta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 2 =