De La Cititori: un teren din apropierea unor blocuri din zona Uioara – Ucea a devenit groapa de gunoi

groapa de gunoi

Desi primaria sectorului 4 a anuntat ca va aplica sanctiuni drastice pentru proprietarii de terenuri care nu ne ingrijesc, mai exact marirea impozitului cu pana la 500%, se pare ca unora chiar nu le pasa. Cazul pe care vi-l prezentam mai jos ne-a fost semnalat de cate cititoarea noastra C.P., care ne-a trimis si o serie de imagini cu ceea ce ar fi trebuit sa fie o curte interioara a unor blocuri din zona Uioara. In schimb, a devenit o groapa de gunoi si se pare ca mai mult de atat, una proprietate privata…

Asa cum obisnuim sa procedam in rubrica De La Cititori, ne limitam la doar cateva comentarii personale si lasam mesajele oamenilor sa vorbeasca de la sine. Iata ce ne scrie C.P, careia ii si multumim pentru informatiile legate de situatia cu groapa de gunoi unde isi fac veacul, se pare, si oameni ai strazii:

As dori sa atrag atentia asupra mizeriei in continua crestere din sectorul 4. Pozele atasate sunt de pe un teren din spatele blocului lV/1C, Strada Uioara. Este vorba de o curte interioara de a carei soarta nu se mai stie nimic de ani buni. Era folosita ca parcare, apoi cineva a venit si a pus gard spunand ca a cumparat terenul. Acum nu se stie in administrarea cui este, insa locul e plin de gunoaie si uneori de oameni ai strazii.

Ceea ce ni se pare cel mai interensant din tot mesajul cititoarei noastre nu este insa ca locul a devenit o groapa de gunoi sau ca oamenii strazii isi fac veacul pe acolo, ci ca, in mod bizar, un teren aflat intre blocuri (ii puteti spune curte interioara) ar fi devenit proprietate privata. Desigur, informatia nu este confirmata, dar credem ca ar fi de bun augur pentru cei de la primaria de sector sa clarifice lucrurile. Prin urmare, asteptam o replica din partea administratiei locale. Si nu credem ca o asteptam doar noi, ci si cititorii nostri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five + four =