De la Ctitori: Pe Drumul Jilavei “nu exista marcaje si panouri rutiere, nu exista treceri de pietoni, sunt gropi in asfalt, gunoaie, praf”

Drumul Jilavei

Astazi, in rubrica “De La Cititori” vom publica un mesaj primit de la un cititor care vrea sa atraga atentia autoritatilor locale in legatura cu starea deplorabila a strazii Drumul Jilavei, strada pe care “nu exista marcaje si panouri rutiere, nu exista treceri de pietoni, sunt gropi in asfalt, gunoaie, praf”. Cititorul care ne-a scris afirma ca a locuitorii din zona au depus foarte multe sesizari la mai toate autoritatile care ar putea interveni pentru a rezolva problema, inclusiv la primaria Sectorului 4, dar ca pana acum nimeni nu i-a luat in seama. Iata ce ne scrie A.M.:

“Va scriu in legatura cu multe nereguli ce se afla pe strada Drumul Jilavei.

Strada are deschidere la marele Metalurgiei Park Residence, complex in care locuiesc si eu.

In decursul unui an de zile, s-au mutat peste 5 000 de oameni in aceste complexe, avand acces direct la strada. Strada are multe defecte cum ar fi trotuare inexistente sau inguste sub limita PUZ-ului, trotuare din ciment, neasfaltate, imposibil de practicat de parintii cu carucioare. Gropi in asfalt, spatiu insuficient pentru doua masini sa treaca una pe langa cealalta in multe zone, datorita si proiectarii proaste a strazii, a dezvoltatorilor ce au obtinut autorizatii sau a masinilor parcate neregulamentar. Nu exista marcaje si panouri rutiere, nu exista treceri de pietoni, sunt gropi in asfalt, gunoaie, praf si un aer inrespirabil. Sunt deseuri si gunoaie depozitate incorect de dezvoltatori pe terenurile vilane dintre complexe precum si pe strada.”

Locuitorii au facut sesizari peste sesizari, peste tot, dar degeaba!

“S-au facut nenumarate plangeri la Brigada Rutiera, Politia Locala, Primaria Sectorului 4, Garda de Mediu si nu s-au luat nici o masura, nici macar o amenda dezvoltatorilor sau o spalare corespunzatoare a strazii sau niste amenzi pentru masinile parcate.

Nu exista spatii verzi amenajate de primarie iar dezvoltatorii nu respecta minimul procent de spatiu verde proportional cu complexul de locuinte.

Este trist cum un complex cu atat de mult potential si cu un vad atat de bine pozitionat va deveni un ghetou curand.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 10 =