Dezbateri finale in dosarul Colectiv. Sunt judecati fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului

Cristian Popescu-Piedone

UPDATE: In cadrul dezbaterilor finale in dosarul Colectiv desfasurate astazi, procurorii au cerut instantei ca fostul primar Cristian Popescu-Piedone si alte angajate ale Primariei Sectorului 4, acuzati de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu, sa primeasca o pedeapsa orientata spre maximum. Dupa cum scrie Mediafax, pedeapsa maxima este de 15 ani de inchisoare.

Tribunalul Bucuresti incepe luni dezbaterile finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, informeaza Stirile TVR.

Saptamana trecuta, instanta a finalizat cercetarea judecatoreasca, urmand ca luni procurorul de sedinta sa citeasca primul rechizitoriu referitor la Cristian Popescu-Piedone si alti functionari ai Primariei sectorului 4 si sa ceara pedepse pentru inculpatii din dosar, iar aparatorii sa prezinte pledoariile in favoarea clientilor lor.

Judecatorul care se ocupa de acest dosar, Mihai Balanescu, a stabilit ca dezbaterile sa aiba loc pe parcursul mai multor zile.

In aprilie 2016, dosarul ”Colectiv” a fost trimis in instanta de Parchetul General, initial la Judecatoria Sectorului 4, procesul fiind apoi mutat la Tribunalul Bucuresti.

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE STIRILE TVR

SURSA FOTO: DIGI24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 − one =