Inca o actiune de dezinfectare a scarilor de bloc din sectorul 4 are loc in acest weekend

bloc

Primaria Sectorului 4 anunta ca toate cele 4.500 de scari de bloc si spatiile verzi adiacente imobilelor din sectorul 4 vor fi dezinfectate in cadrul unei noi operatiuni, care are loc in acest weekend.

Astfel, peste 150 de angajati ai ADP Sector 4 si ai operatorului de salubritate, dotati cu 80 de atomizoare si alte echipamente specifice, vor interveni pentru a igieniza toate scarile de bloc si spatiile verzi adiacente acestora.

“Pe fondul masurilor de relaxare luate de autoritati, este normal ca alaturi de distantarea sociala si de intensificarea normelor de igiena si noi sa venim in sprijinul acestei lupte, menite sa aduca aceasta curba evolutiva a pandemiei pe o linie descendenta. Ca atare, dezinfectia incintelor capata un rol foarte important, mai ales a celor care sunt extrem de folosite, precum scarile de bloc, pe care le vom dezinfecta in urmatoarele trei zile.”a declarant, ieri, intr-o conferinta de presa, Daniel Baluta, primarul Sectorului 4.

Potrivit unui comunciat de presa al Primariei Sectorului 4, in ultimele 2 luni, 350 de angajati ai ADP Sector 4 si ai operatorului de salubritate, formand o unitate speciala, au intervenit cu peste 100 de masini, atomizoare si alte echipamente specifice, pentru a spala si dezinfecta aproximativ 250 de hectare de domeniu public de pe raza sectorului.

De asemenea, bulevardele, trotuarele, aleile dintre blocuri, scarile de bloc, spatiile de joaca si locurile de relaxare, toate au fost spalate si igienizate, ca masura de prevenire si combatere a raspandirii infectarii cu noul tip de coronavirus, COVID-19.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × 3 =