PMB anunta demararea celei de-a treia etape de dezinsectie si deratizare in Bucuresti

dezinsectie

Compania Municipala Eco Igienizare (CMEIB) a anuntat ieri inceperea cel de-al treilea tratament de combatere a tantarilor, care, in functie de conditiile meteorologice, va fi efectuat zilnic, de la periferia Capitalei catre centru, pana la acoperirea tuturor zonelor din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat de presa al PMB, primele doua tratamente au avut loc in perioada 7-29 iunie.

Important: Dispecerat non-stop pentru sesizari si reclamatii

Municipalitatea mai anunta ca cetatenii au la dispozitie numarul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898 – unde se pot face sesizari si reclamatii in legatura cu aparitia unor focare de infestare in Capitala.

“Tratamentele de combatere a tantarilor se fac pe spatiile verzi de pe aliniamentele stradale, pe spatiile verzi aferente blocurilor, in parcuri, piete si targuri agroalimentare, depouri, parcari publice, locuri de agrement, terenuri de sport, precum si pe spatiile verzi ale institutiilor subordonate PMB (spitale, cimitire, etc.). Actiunile de combatere a tantarilor se vor realiza in intervalul orar 22.00 – 5.00. Substanta biocida folosita pentru combaterea tantarilor este MICROSIN si este o substanta avizata de Ministerul Sanatatii, care nu pune in pericol sanatatea oamenilor sau a animalelor. In caz de contact direct poate provoca iritatii ale cailor respiratorii, motiv pentru care tratamentele se desfasoara pe durata noptii.”, se mai arata in comunicatul de presa al PMB.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + 9 =