De La Cititori: “Dorel” s-a lovit de niste trepte si le-a “reparat”

Situatia de mai jos, despre care ne-a povestit cititoarea noastra A.G., ar putea fi amuzanta, daca nu ar reprezenta o regula a multor muncitori romani. Astazi vorbim din nou, deci, despre Dorel. Omniprezentul Dorel, obisnuit sa-si bage picioarele in orice inseamna munca.

Caz concret: Dorel (a se citi muncitorul de la primarie, adp etc.) a fost chemat pentru a repara niste trepte. Este vorba despre treptele care leaga strada Pridvorului de zona Martisor, trepte lasate in paragina ani la rand si ajunse intr-o deplorabila stare, asa cum se intampla in tara in multe alte cazuri.

Doar ca Dorel, care nu a auzit de boloboc (sau nivela, sau cumpana, sau cum i s-o mai spune), a aruncat o roaba, doua de ciment pe treptele cu pricina si si-a vazut de ale lui. De fapt, credem ca s-a impiedicat si a cazut cu tot cu roaba cu ciment… Rezultatul il puteti vedea mai jos, in imaginile trimise de cititoarea noastra, A.G., care ne scrie:

“Buna ziua! Daca e de interes. In dragul nostru sector, din str. Pridvorului se poate ajunge in zona Martisor urcand niste trepte. Acum 2 – 3 saptamani dragii muncitori de la ADP au venit sa refaca acele trepte. Mai jos, poze cu ce a iesit…”

 

Dorel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × two =