Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul celor 34 de muncitori de la santierul din Berceni

Berceni

Scriam  zilele trecute despre focarul de coronavirus izbucnit pe un santier din Berceni si despre masurile care au fost luate de autoritati in acest caz, dar si despre balbaielile in comunicarea situatiei. Detaliile le gasititi AICI. Luni, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 a decis sa deschida un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in acest caz.

Potrivit Agerpres, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 a anuntat, astazi, ca a deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul celor 34 de angajati de la santierul din cartierul Berceni, din Capitala, confirmati pozitiv cu COVID-19.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti a fost inregistrat in ziua de luni dosarul penal 5941/P/2020, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

“In fapt, la data de 22.08.2020, in jurul orelor 17,15, organele de politie din cadrul Sectiei 26 Politie, fiind in exercitarea atributiilor de serviciu, au fost solicitate sa se deplaseze la adresa din municipiul Bucuresti Sector 4, sos. Berceni nr. 94, locatie la care se afla un santier, spre a insoti organele abilitate din cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, in vederea efectuarii unei anchete epidemiologice in zona locurilor in care sunt cazati muncitorii unei societati comerciale…” CITITI IN CONTINUARE PE AGERPRES

SURSA FOTO: OBSERVATORNEWS.RO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three + 19 =