Duminica se anunta “party” in fara Guvernului. Si nu glumim

party

Duminica se anunta “party” in fara Guvernului – este vorba despre protestatarii din Piata Victoriei, care intentioneaza sa realizeze un nou show cu lumini, respectiv sa creeze, cu ajutorul telefoanelor mobile, steagul Uniunii Europene.

Protestatarii care au iesit in strada timp de 24 de zile la rand, vor sa sarbatoreasca abrogarea OUG 13, asa au dat adunarea pe Facebook, iar duminica, 26 februarie, vor face un “party” in fata Guvernului. Se va intampla de la orele 21.00, potrivit organizatorului, pagina de Facebook “Coruptia Ucide”.

UE1

“Am avut o prima mare victorie! Zidul care parea de nepatruns s-a fisurat si parlamentul a aprobat abrogarea ordonantei 13.
Asadar, duminica asta va invitam sa sarbatorim. La a multa zi de protest haideti sa ne strangem la un “party” in care sa creăm steagul unuia dintre aliatii nostrii in aceasta lupta: Uniunea Europeana.  Da! – in urma discutiilor si a feedbackului masiv, FACEM STEAGUL UE. Asa ca va invitam cu mic cu mare, duminica seara de la ora 21:00 cu foi albastre si telefoanele din dotare sa transmitem un mare mesaj cu directia pe care ne-o dorim. !!! Chitarile, tobele si alte instrumente muzicale sunt binevenite! Sa facem galagiiiiie !!!  PS: spre deosebire de blitul telefonului lui Serban Nicolae, ale noastre nu aduc extracosturi la abonament asa ca le putem folosi cu incredere. :D”,
se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe langa sarbatorirea abrogarii OUG 13, protestatarii vor veni in piata si cu revendicari, potrivit aceleiasi surse. Printre nemultumirile acestora se numara neasumarea de catre Guvernul PSD/ALDE a responsabilitatii, respectiv posibilitatea repetarii “istoriei”. De asemenea, cei care se vor strange la “party” in fata Guvernului vor cere in continuare demisia Executivului Grindeanu, dar si demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 + 4 =