FOTO: Aleea Nehoiu, bairam in strada, ca la nebuni!

Aleea Nehoiu

Stiti bine, daca urmariti Sectorul4LIVE, ca am mai scris despre circul care are loc aproape in fiecare weekend (si nu numai) pe Aleea Nehoiu din Sectorul 4. Da, este vorba despre locatarii din blocurile pentru asistati social si despre lipsa de civilizatie pe care o manifesta multi dintre acestia. Pe scurt, weekend-ul trecut, s-a petrecut in strada, cu corturi si gratare, si, evident, muzica si harmalaie. Informatia si imaginile de mai jos ne-au fost trimise de catre unul dintre cititorii nostri care a dorit sa isi pastreze anonimatul, ceea ce este de inteles, mai ales ca petrecaretii au devenit si agresivi la un moment dat.

Asa cum am mai spus si datile trecute cand am scris despre Aleea Nehoiu, nimeni nu prea poate face nimic. Politia vine, asa cum a venit si de aceasta data, ii sanctioneaza pe cei care fac galagie si se manifesta ca-n jungla si cam atat. Petrecerea continua dupa plecarea politistilor, si tot asa… Vorba cititorului nostru, poate daor mascatii sa poata face ceva. Cert este ca “bairamul” a inceput sambata dimineata, pe la orele 8.00 si a durat mult si bine, pana noaptea tarziu.

“Acum, Aleea Nehoiu…Asistatii sociali de distreaza…de 8 ore… In noaptea asta si maine sigur trebuie sa suportam asta… Imi e rusine sa primesc vizitele prietenilor!”, ne scrie cititorul nostru, caruia nu ii vom publica numele. Motivul este simplu: “Ei stiu ca noi chemam politia si sunt tot mai agresivi si amenințători!”, dupa cum ne precizeaza cititorul.

Iata imaginile:

Tragem speranta ca autoritatile vor rezolva cumva problema asta, mai ales ca locuitorii din zona au sesizat de nenumarate ori politia, iar situatia care se repeta la nesfarsit a fost reclamata inclusiv prin aplicatia pe care primaria o pune la dispozitia locuitorilor din sectorul 4.

1 Comment

  1. Cristian

    January 5, 2022 at 4:17 am

    Exact ca in poza e politia pt zona aleea nehoiu trece nepasatoare iar noi suportam muzica si galagia la maxim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 − 1 =