“Galetile” cu biciclete s-au terminat! Degeaba mai depuneti acum cereri pentru vouchere PMB

vouchere

Mai multi cititori ai Sectorul4LIVE ne-au trimis mesaje in care afirma ca nu pot depune cereri online in vederea obtinerii de vouchere pentru cumpararea de biciclete cu reducere. “Adresa de e-mail indicata de primarie nu functioneaza…”. Exista o explicatie, si nu este una tehnica.

Evident, este vorba despre cele “25.000” de vouchere despre care tot scriem si noi de ceva timp si pentru care Consiliul General al Capitalei a votat ieri. Lucrurile sunt destul de simple, dar vestile nu sunt deloc bune pentru cei care abia acum vor sa depuna cererile pentru tichetele de reducere.

Cele 25.000 de vouchere pe care Primaria Capitalei le va oferi in viitorul apropiat, sunt dedicate celor care au depus deja cereri, dar care nu s-au numarat printre primii 5.000 de norocosi. De altfel, acesta (25.000) este si numarul de cereri “in plus”, inregistrate de functionarii PMB, in momentul suspendarii primei etape de depunere a solicitarilor (am scris AICI despre acest subiect). Cu alte cuvinte, este foarte posibil ca primaria sa nu mai primeasca, pentru acest an cel putin, noi cereri de tichete de reduere pentru achizitionarea de biciclete.

In fond, s-a tot vorbit despre “suplimentarea numarului de vouchere, pentru acoperirea tuturor cererilor depuse“, majoritatea, daca nu toate, fiind online.

In concluzie, daca nu ati depus cererile in prima etapa de inscriere in Programul Biciclisti in Bucuresti, este foarte posibil sa ramaneti doar cu speranta ca programul va fi reluat anul viitor. Vestea buna, si nu vrem sa jignim pe nimeni, este ca, aproape sigur, Primaria, “primarita” si partidul vor gasi resurse de finantare pentru astfel de proiecte. Ele pot aduce cativa votanti in plus la alegerile viitoare. Sa nu uitam, vorbim despre PSD si despre strategia “galetii” cadou, strategie de care partidul lui Liviu Dragnea nu pare ca are de gand sa se desparta. Desigur, galeata in sine s-a demodat, dar Galeata PSD nu moare, galeata se transforma…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − thirteen =