Inca un hot prins in fapt in sectorul 4!

sectorul 4

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost prins in flagrant de catre politisti intr-un mijloc de transport din sectorul 4, in timp ce fura un telefon mobil dintr-un rucsac.

Infractiunea a fost savarsita in sectorul 4, in data de 10 martie, in jurul ore 11:30, cand politistii din cadrul Brigazii de Politie pentru Transport Public au observat un barbat cu comportament suspect.

Imediat dupa ce a sustras un telefon mobil din rucsacul unei persoane, acesta a fost imobilizat si condus la sediul subunitatii pentru audieri.

De asemenea, bunul sustras a fost recuperat si restituit persoanei vatamate.

Conform Directiei Generale de Politia a Municipiului Bucuresti, cercetarile vor continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Sursa: DGPMB

1 Comment

  1. ANA

    martie 11, 2019 at 9:16 pm

    Bună ziua. Doresc sa semnalez un fapt si anume ca vizavi de str resita nr 16 bl d17 este un parc recent renovat, iar lângă acesta la parterul blocului este un magazin. Problema este ca sunt indivizi care stau și consuma alcool acolo, dar mai rău este ca își satisfac necesitățile fiziologice lângă copaci ceea ce este inadmisibil langa un loc de joaca pt copii. Rog dacă se poate sa se ia masuri în ceea ce privește desfacerea comercializării acestui magazin. Plus ca au multe lucruri inutile si nocive pentru copii. Sunt atâtea supermarketuri. Nu văd rostul la aceste “buticuri” la parterul blocului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × five =