IMPORTANT Termoenergetica anunta sistarea furnizarii de apa calda pentru mai multe zile la peste 1.100 de blocuri din sectoarele 4 si 5!

apa caldă

Termoenergetica anunta demararea unor lucrari de reparatii pe Magistrala Berceni – zona Targ Vitan si oprirea furnizarii de apa calda de astazi si pana sambata, 9 aprilie, orele 24.00!

Iata comunicatul companiei:

“Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunță, miercuri, că începând cu data de 06 aprilie 2022, se vor desfășura lucrări de înlocuire a aproximativ 100 de metri de conductă cu diametrul 1000 mm, precum și a unor elemente prefabricate tip U (20 bucăți) și lucrări de montaj a patru curbe cu diametrul de 1000 mm, pe Magistrala Berceni în zona Târgului Vitan, din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 1143 blocuri din sectoarele 4 și 5 va fi sistată până sâmbătă, 09 aprilie 2022, ora 24.00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcționare, mai ales în perioada de iarnă. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziția pe care o are această porțiune de magistrală – pusă în funcțiune în anul 1968, cu o vechime de peste 50 de ani – se asigură funcționarea în regim de vară a sistemului de termoficare în cartierul Berceni, în cazul opririi CTE Progresu sau în sectoarele 2 și 3, în cazul opririi CTE Sud. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații suplimentare prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere”

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =