In curand incepe vaccinarea generala a populatiei! Cum va puteti programa

vaccinare programare

Din 15 martie, oricine doreste sa se vaccineze anti-COVID-19 va putea sa se programeze pe platforma online.

„In ceea ce priveste etapa a treia, posibilitatea de programare a persoanelor va fi disponibila chiar dupa 15 martie, si acest lucru e important, in momentul in care va fi disponibila acea lista de asteptare, iar vaccinarea respectiva probabil va debuta in luna aprilie”, a spus, duminica, la Digi 24, Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de imunizare.

Potrivit  lui Gheorghita, cei care opteaza pentru vaccinare vor putea alege un centru anume.

Asta inseamna ca, desi nu vom putea alege direct tipul de vaccin, optand pentru un centru anume vom putea “intui” care este producatorul serului respectiv.

Cum ne inscriem pe lista de asteptare?

Conform lui Valeriu Gheorghita, orice persoana care isi face cont in platforma isi exprima optiunea sa intre pe lista de asteptare. Apoi, selecteaza un centru de vaccinare si va putea vedea numarul de persoane aflate in fata sa, scrie si Libertatea.

Cand se elibereaza locurile, persoanele aflate pe lista de asteptare vor fi notificate prin SMS si e-mail si isi pot rezerva locul in centrul pentru care au optat, timp de 24 de ore. In acest interval de timp, daca persoana refuza programarea, sistemul notifica urmatoarele persoane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − 12 =