Incep lucrarile la noile parcari in spic de pe bulevardul Tineretului

parcari in spic

De saptamana viitoare incep lucrarile la noile parcari in spic de pe Bulevardul Tineretului, in aceste zile Primaria si constructorul punand la punct ultimele detalii legate de santier. Anuntul este facut chiar de catre primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, pe contul sau de Facebook.

“Saptamana viitoare incepem amenajarea locurilor de parcare in zona Tineretului. Astazi (n.r. – ieri, 14 septembrie), alaturi de constructori, am stabilit ultimele detalii inainte de a demara efectiv lucrarile la noile parcari in spic”, scrie pe Facebook edilul de la sectorul 4, care recunoaste in acealsi mesaj si ca noul santier nu va fi deloc un motiv de bucurie pentru trecatorii prin zona Tineretului, dar considera proiectul unul ”absolut necesar”.

”Este clar ca pentru cei care vor tranzita zona, santierul va crea disconfort. Discutam insa despre lucrari absolut necesare celor care locuiesc intr-unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Bucuresti.”, mai spune primarul.

Pe langa parcarile in spic care vor fi amenajate chiar pe Bulevardul Tineretului, Consiliul Local Sector 4 a mai aprobat, inca din decembrie 2016, asa cum scriam si noi in urma cu cateva luni, si construirea unui numar de 700 de parcari in Parcul Tineretului (intersectia cu Secerei).

CITESTE SI: Scandal intre USR si ceilalti consilieri la dezbaterea pe subiectul parcarii din Tineretului

2 Comments

  1. mugur

    septembrie 15, 2017 at 2:11 pm

    poate va ganditi si la o pista pentru biciclete pe b-dul C.Brancoveanu, care ar face legatura cu B-dul Dimitrie Cantemir si cu pista deja existenta in zona CCA

  2. Topardea

    septembrie 21, 2017 at 8:06 am

    Ma intreb cum vor fi acordate parcarile de resedinta in Tineretului!Cu ani in urma ne-au fost suspendate.Motivul :nu sunt parcari ptr.toti locatarii,asa ca descurcati-va.Acum cum ba fi?Am facut cerere online ptr.loc dar nimeni nu mi-a dat vreo confirmare sau vreo speranta ca va avea si rezultat!Bine ca mi-am platit gunoiul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 + 17 =