Termoenergetica anunta incheierea sezonului de incalzire 2020 – 2021!

incalzire

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) a anuntat, in aceasta dimineata, incheierea sezonului de incalzire 2020 – 2021, avand in vedere evolutia temperaturilor exterioare din ultima perioada.

Astfel, incepand cu data de 4 mai 2021 sunt initiate procedurile de oprire a furnizarii energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucuresti, potrivit companiei.

“Oprirea agentului termic pentru caldura este facuta progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare si prin inchiderea instalatiilor catre consumatori, efectele fiind resimtite pe tot parcursul urmatoarelor 72 de ore. Masura este luata in conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizeaza ca „oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 grade Celsius, intre orele 20.00 – 06.00“.”, se mai anunta in comunicatul de presa.

Termoenergetica precizeaza ca de la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale – spitale, crese, scoli, gradinite, etc. – in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a reprezentantilor acestor institutii.

SURSA

1 Comment

  1. Nimeni

    mai 14, 2021 at 3:48 pm

    Din 4 mai, in sectorul 4, au inchis si apa calda. De 10 zile nu avem apa calda, este bataie de joc. Cele 2 CET-uri ramase nu fac fata si acum stam si incalzim apa in fiecare zi ca pe vremea lui Ceausescu. Toata lumea da din umeri, dar nimeni nu face nimic. Jalnic!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 5 =