Incident la metrou in aceasta dimineata. Calatori blocati in subteran jumatate de ora! (Video)

metrou

O defectiune tehnica petrecuta pe tronsonul de metrou Universitate – Unirii a dus la blocarea unei garnituri, intre statii, pentru jumatate de o ora.

Incidentul s-a intamplat in jurul orei 6.00 in aceasta dimineata, iar circulatia pe magistrala M2 a fost perturbata timp de o ora. Cauza, conform Metrorex,  a fost “un deranjament electric”. Initial, calatorii au fost anuntati ca trebuie sa paraseasca garnitura defecta si sa se deplaseze pe jos, prin tunel, catre urmatoarea statie de metrou, insa ulterior trenul a fost tractat pana la Universitate. Important este ca in urma acestui incident nimeni nu a fost ranit.

Unii calatorii aflati in garnitura blocata au filmat si postat pe Facebook cateva secvente din timpul incidentului:

Metrorex a publicat pe site-ul regiei si un scurt comunicat in care explica ce s-a intamplat: “Metrorex informeaza publicul calator ca, astazi, 5.05.2017, in intervalul orar 06.00 – 06.50, un deranjament electric a perturbat circulatia trenurilor de metrou. Astfel, s-a circulat in pendula pe diferite tronsoane de pe Magistrala 2. Un tren de calatori a stationat in tunel pentru 30 de minute, timp in care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situatiei. Calatorii aflati in tren au fost in permanenta informati de mecanicul trenului in legatura cu situatia creata. Debarcarea pasagerilor a fost facuta in statia Universitate, dupa ce trenul a fost adus la peron. Incepand cu ora 06.50, circulatia trenurilor a fost reluata in conditii normale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + 6 =