Inca un incident la metrou, de data asta in statia Piata Romana

Piata Romana

Se tin lant evenimentele neplacute la metroul bucurestean. Dupa cele trei incidente care au afectat ciruclatia metroului in luna august, iata ca si septembrie demareaza in forta inca din prima zi a lunii. In aceasta dimineata, circulatia pe magistrala 2 a fost perturbata din cauza unei defectiuni tehnice (scurtcircuit la un contactor cu sina electrica) produsa la un tren in statia Piata Romana, iar calatorii au fost dati jos din garnitura.

Iata anuntul Metrorex legat de incidentul din statia Piata Romana:

Metrorex informeaza ca, astazi, 1 septembrie a.c, in jurul orei 10:05, pe Magistrala 2, la statia de metrou Piata Romana, s-a produs o defectiune tehnica. Echipele de interventie sunt la fata locului pentru remedierea situatiei. In acest moment, se circula in sistem pendula pe firul 1, tronsonul Piata Victoriei – Piata Romana. In scurt timp circulatia se va relua in conditii normale. Calatorii au fost permanent informati prin sistemul de sonorizare din trenuri dar si din statii. Prezentam scuze calatorilor pentru disconfortul creat.

Va reamintim ca incidente similare s-au produs in 2 august – Magistrala 4, 8 august – Magistrala 1 si 12 august – Magistralele 1 si 3.

Sursa: Metrorex

Foto: ObservatorNews

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 15 =