238 de persoane se afla in acest moment in izolare in sectorul 4. Primaria anunta o ampla campanie de dezinfectie in sector

dezinfectie

Primarul sectorului 4 a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca 238 de persoane din sectorul 4 sunt in izolare la domiciliu. Administratia locala ii monitorizeaza, dar chiar si in aceste conditii, nu toti respecta restrictiile, riscand nu doar sa se aleaga cu dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor, ci, evident, punandu-i pe ceilalti lociuitori in pericol de infectare. Primaria anunta si o ampla campanie de dezinfectie in sector.

Weekendul trecut se aflau in izolare la domiciliu in sectorul 4 doua sute de persoane, dintre care 12, dupa cum va anuntam si noi, nu au respectat regimul impus de autoritati si au iesit din casa. Potrivit delcaratiilor primarului Baluta, acestea persoane s-au ales cu dosare penale. De asemenea, numarul celor izolati la domiciliu in sectorul 4 a ajuns astazi la 238 (date valabile pentru astazi – vineri 20 martie). Din pacate, miercuri – 18 martie, a mai aparut un caz de nerespectare a regimului de izolare, dupa cum spune primarul, iar persoana va suporta rigorile legii.

Potrivit edilului, administratia locala, prin politia locala face verificari o data la doua zile.

In acelasi timp, primaria de sector a anuntat demararea unei campanii de dezinfectie la nivelul intregului sector, de la bulevarde si pana la locurile de joaca, alei si scarile de blocuri.

“Noua unitate speciala aflata in dotarea Primariei Sectorului 4, ce va pune in aplicare cea mai ampla campanie de dezinfectie care a avut loc vreodata in Bucuresti, este formata dintr-un numar de aproximativ 350 de oameni si 60 de autoutilitare care vor lucra non-stop, in ture, pentru ca toate arterele, trotuarele, aleile de intrare in bloc, scarile de bloc, spatiile de joaca si locurile de relaxare sa fie curatate si igienizate in cel mai scurt timp posibil.”, potrivit unui comunicat de presa al primariei.

CITESTE SI: Unde putem suna in Sectorul 4 daca avem nevoie de informatii sau sprijin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eleven − four =