Liber la vaccinare in Grand Arena, cu 3 tipuri de vaccin!

vaccin

Primaria Sectorului 4 postat pe pagina de Facebook a institutiei un anunt foarte important pentru toti cei care doresc sa se vaccineze: incepand de ieri, 15 iunie, s-a dat Liber la vaccinare in Grand Arena, cu 3 tipuri de vaccin!

“Anunț important pentru cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19!

Începând din 14 iunie, oamenii se pot imuniza, la liber, în Grand Arena Mall, cu unul dintre cele trei tipuri de vaccin apropate în Uniunea Europeană.

Ori cu Pfizer, ori cu Astra, ori, mai nou, cu Johnson! Este singurul centru din Sectorul 4, unde lumea poate găsi o gamă vastă de vaccinuri.”, se arata in postarea Primariei.

Decizia anuntata de autoritatea locala vine, cel mai probabil, pe fondul scaderii accentuate a numarului de vaccinari, lucru recunoscut, zilele trecute, si de catre coordonatorii campaniei de imunizare.

Cele mai recente date arata ca din cele aproape 15 milioane de doze receptionate pana acum, doar 60% au fost folosite, iar vaccinul risca sa iasa din termenul de valabilitate.

Tot autoritatile responsabile cu imunizarea anti-COVID 19 afirma ca multe centre de vaccinare vor fi inchise, in conditiile in care si numarul persoanelor care vor sa se vaccineze a scazut drastic in ultima perioada.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 − 8 =