Locuitorii din Sectorul 4 pot închiria și un al doilea loc de parcare dacă plătesc o taxă suplimentară

parcare

Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 oferă locuitorilor posibilitatea închirierii unor locuri de parcare suplimentare față de cele utilizate deja, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului. Există însă câteva condiții, printre care și achitarea unei taxe suplimentare de 500 de lei + TVA, pe lângă tariful pentru locul de parcare de reședință specific zonei.

”Mai exact, locuitorii Sectorului 4 pot beneficia de două sau mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă de domiciliu/reședință sau sediu/punct de lucru dacă îndeplinesc o serie de condiții. 

Astfel, dacă în zona în care locuiți identificați un loc de parcare neocupat și pentru care nu există nicio solicitare de atribuire înregistrată din partea unei persoane care nu deține niciun astfel de loc, atunci puteți să faceți demersurile pentru închirierea lui.  

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să depuneți o solicitare privind intenția dumneavoastră pe platforma online www.mobilitateurbana4.ro. Apoi, într-un interval de 7 zile calendaristice de la data validării solicitării dumneavoastră trebuie să achitați taxa locală pentru locul de parcare de reședință, specifică zonei (A,B,C,D), precum și tariful suplimentar în valoare de 500 de lei + TVA pentru fiecare nou loc de parcare închiriat.”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit aceleiași surse,plata se poate efectua utilizând următoarele instrumente: online pe www.mobilitateurbana4.ro, prin aplicația ”Primaria Sectorului 4” sau numerar/cu cardul la automatele SelfPay,

Primăria precizează în comunicatul de presă și că modificările de mai sus au fost votate în ședința Consiliului Local Sector 4 de la finalul anului trecut, în cadrul căreia, consilierii locali au introdus noile prevederi în ”Metodologia de gestionare a locurilor de parcare aflate pe domeniul public sau privat al Municipiului București de pe raza Sectorului 4”, care vor fi puse în aplicare începând cu data de 01.02.2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × two =