Lucrari de mantuiala la un loc de joaca din sector. Neglijenta unora ar putea duce la ranirea copiilor – VIDEO

joaca

Update – Drept la replica – Primaria Sectorului 4, legat de articolul nostru: „Lucrari de mantuiala la un loc de joaca din sector. Neglijenta unora ar putea duce la ranirea copiilor – VIDEO”

Reamenajarea parculetelor de joaca din Sectorul 4 si imprejmuirea acestora cu garduri de protectie a fost o decizie pe care unii dintre locuitori au criticat-o, in timp ce altii au spus ca este bine venita. Dar nu despre asta vom scrie astazi in rubrica  “Primim de la cititori”, ci despre modul in care in unele zone au fost facute aceste amenajari, mai pe romaneste, de mantuiala.

Spunem de la bun inceput ca nu generalizam si ca poate in multe locuri din sector lucrarile au fost efectuate si receptionate corect, dar atragem atentia autoritatilor asupra unui caz particular, care ar putea face, in acelasi mod particular… victime printre copii. Cu un astfel de subiect nu e de joaca (!), iar cei de la Primarie ar trebui sa stie asta atunci cand fac receptia santierelor. Dar sa nu mai lungim vorba. Cititoarea noastra P.M. ne scrie ca locul de joaca din zona Bacovia  (Soseaua Giurgiului  – langa magazinul Mega Image), care a fost reabilitat si ingradit recent are poate pune in pericol siguranta celor mici. “Se presupune ca acest loc de joaca, ca mai toate din zona, au fost ingradite, reamenajate (ceea ce este un lucru bun), numai ca lucrarile au fost facute, asa cum se fac mai toate in sector, de mantuiala”, ne scrie P.M.

Mai exact, “au fost mutate/schimbate niste banci, si se poate vedea cum muncitorii au taiat picioarele bancilor vechi fara simt de raspundere, lasand la vedere bucati mari de metal care pot fi foarte periculoase pentru copii”, ne informeaza, in acelasi mesaj, cititoarea noastra, care ne-a trimis si o serie de imagini care reflecta modul in care s-au facut reamenajarile, dar si un clip care ar trebui sa fie destul de convingator:

Speram ca primaria de sector va interveni pentru a rezolva aceasta problema, pentru ca, asa cum spuneam si la inceput, vorbim despre siguranta copiilor nostri.

Iata si cateva imagini cu alte probleme din acelasi parculet reamenajat de curand:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 5 =