Mai multi indivizi care cereau taxa de protectie in sectorul 4, prinsi de politisti!

taxa de protectie

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au pus in aplicare 4 mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si 5 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infracțiunilor de santaj, tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente, se arata intr-un comunicat de presa al DGPMB.

Potrivit sursei citate, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Politia Sectorului 4, au fost sesizati de catre un administrator al unei case de pariuri, “cu privire la faptul ca, in perioada 1 februarie – 10 mai a.c., a fost constrans de catre un barbat, in varsta de 48 de ani, sa achite suma de 2.000 de lei lunar, reprezentand taxa de protectie pentru ca societatea pe care o gestioneaza sa poata functiona.”

Pentru ca a refuzat sa achite suma ceruta, patronul firmei si un asociat al acestuia au fost batuti de mai multi barbati.

Violentele au avut loc in 9 si 10 mai, cand indivizii au venit la sediul societatii, unde le-au aplicat mai multe lovituri administratorului firmei si asociatului acestuia. Apoi, au distrus mobilierul societatii.

In urma perchezitiilor efectuate in aceasta dimineata de politisti, s-au gasit si ridicat mai multe sume de bani, bijuterii, dar si o arma de vanatoare si o arma alba.

dgpmb1

Potrivit comunicatului DGPMB, persoanele implicate in acest dosar urmeaza sa fie conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigatii Criminale – Politia Sectorului 4.

Sursa: DGPMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 − three =