V-ati ales cu masina avariata in urma furtunii de vineri? Primaria va despagubeste

furtuna

Proprietarii de masini din sectorul 4 care in urma furtunii violente de vineri 11 iunie au suferit pagube la autoturisme vor fi sprijiniti in procedura de recuperare a daunelor, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 4 dat publicitatii in acest weekend.

Toti proprietarii de masini aflati in aceasta situatie se pot adresa Primariei Sectorului 4, care in functie de specificul fiecarei situatii, va identifica solutii pentru acoperirea costurilor de reparatii a autovehiculelor avariate.  Acestia sunt rugati ca incepand de luni, 14 iunie, orele 08.00, sa apeleze call-center-ul Primariei Sectorului 4 la numarul de telefon 021.9441, iar operatorii le vor explica pasii ce trebuie parcursi pentru intocmirea dosarelor de despagubire, potrivit comunicatului.

Mai multi copaci din sectorul 4 au fost doborati la pamant, vineri, blocand chiar si accesul pe anumite strazi din sector, insa au fost indepartati de angajatii Totul Verde S.A. care au intervenit pentru eliberarea drumurilor.

Pentru inlaturarea efectelor furtunii, la actiune au participat si reprezentati ai societatii Apa Nova care au intervenit cu mai multe echipaje  si au indepartat apa  din pasaje, de pe bulevarde sau strazi principale si secundare, se mai arata in comunicatul primariei.

„Asa cum am facut de fiecare data, comunitatea sectorului 4 este unita si in fata fenomenelor meteo extreme din aceasta perioada. Suntem asadar impreuna si la bine, dar mai ales la greu si niciunul dintre proprietarii masinilor avariate ieri dupa-amiaza nu va fi lasat in urma! Fiecare dintre ei va primi sprijin din partea primariei, pentru a-si repara autovehiculele personale”, a declarat Daniel Baluta, primarul sectorului 4.

CITESTE SI: 130 de dosare de despagubiri pentru copacii cazuti pe masini, in Sectorul 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + five =