Metrorex anunta noi masuri pentru limitarea riscului de raspandire a noului Coronavirus

noului Coronavirus

Metrorex a anuntat astazi ca va lua masuri suplimentare pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul Coronavirus.

In primul rand, este vorba despre intensificarea actiunilor de curatenie si igienizare a spatiilor publice si spatiilor tehnice din statiile de metrou.

Mai important, Metrorex anunta ca are un plan de actiune bine stabilit in situatia supraaglomerarii statiilor de metrou la orele de varf de trafic.

“Astfel, in aceste perioade se circula cu toata flota de trenuri existenta. In perioadele cu varf de trafic va fi evitata sosirea simultana a trenurilor la peroanele statiilor unde se inregistreaza un trafic mai mare de calatori. De asemenea, a fost introdus suplimentar, personal de conducere a trenurilor pentru micsorarea timpilor de intoarcere a trenurilor la capetele de magistrale, prin preluarea rapida a comenzilor de la posturile opuse de conducere a trenurilor. In acest context, Metrorex recomanda publicului calator sa respecte masurile de igiena pe timpul calatoriei cu metroul. Atat in statiile de metrou, cat si in trenuri, calatorii se pot informa din afisele educative expuse la loc vizibil cu privire la preventia impotriva infectarii cu Coronavirus.”

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 1 =