Metrorex spune că a căzut la pace cu Alstom și introduce încă șase trenuri în circulație!

metrorex

Vești bune de la Metrorex, după aproape două luni în care trenurile au circulat la intervale de succedare de până la 20 de minute.

Începând de azi, compania de transport reintroduce în circulație încă șase trenuri, astfel că bucureștenii vor aștepta în stații aproximativ 10 minute.

Totuși, până la rezolvarea totală a situației de la metrou, generată de datoriile neachitate de către Metrorex, mai avem ceva de așteptat.

Iată comunicatul Metrorex:

”Metrorex continua demersurile pentru deblocarea situatiei create in circulatia trenurilor de metrou, determinata de diminuarea serviciilor de mentenanta si salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract in vigoare.

Astfel, in urma discutiilor purtate cu Alstom S.A. si a platii unor facturi pentru prestatii de mentenanta aferente anului 2022, s-a dispus introducerea in circulatie a 6 trenuri suplimentare, incepand cu data de astazi, 16.08.2022.

In acest context, intervalul de succedare intre trenuri va scadea la 9 – 10 minute, pe toata reteaua de metrou fiind introdus un numar de 40 trenuri.

Reiteram ca, utilizatorii metroului sunt in permanenta informati cu privire la modificarile din programul de circulatie a trenurilor atat in statii, cat si prin intermediul website-ul:www.metrorex.ro.

Continuam demersurile pentru remedierea situatiei intr-un termen cat mai scurt si prezentam scuze calatorilor pentru disconfortul creat! 

 DIRECTOR GENERAL,

Ec. Mariana MICLAUS”

SURSĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 11 =