News Alert: Cristian Popescu-Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul Colectiv!

Cristian Popescu-Piedone

Cristian Popescu-Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a fost condamnat astazi de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul Colectiv.

Cristian Popescu-Piedone este acuzat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in ceea ce priveste eliberarea autorizatiilor de functionare pentru clubul Colectiv.

Trebuie precizat ca decizia nu este definitiva.

De asemenea, fostele angajate ale Primariei Sectorului 4, Larisa Ganea si Ramona Motoc au primit pedepse cu inchisoarea de 7, respectiv 3 ani.

George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la ISU Bucuresti care au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale pentru respectarea normelor PSI, au fost condamnati la cate 9 ani si 2 luni de inchisoare.

Daniela Nita – patroana firmei de artificii Golden Ideas Fireworks Artists – a fost condamnata la 12 ani si 8 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Pirotehnistii Viorel Zaharia si Marian Moise au fost condamnati la 9 ani si 8 luni de inchisoare, respectiv la 10 ani de inchisoare.

Cristian Nita a primit 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost condamnati la cate 11 ani si 8 luni inchisoare.

Dosar Colectiv/Persoanele condamnate, Primăria Sector 4 şi ISU, obligate să plătească despăgubiri de zeci de milioane euro

Articol in actualizare

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 1 =