Noua Piata Sudului este gata! Cand va fi deschisa cumparatorilor

Piata Sudului

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, ieri, intr-o postare pe Facebook, ca Piata Sudului este gata. Mai bine spus, lucrarile de construire pentru noul complex agroalimentar au fost finalizate. Vestea este buna, insa cumparatorii vor mai avea un pic de asteptat pana cand sa poata beneficia cu adevarat de produsele care vor fi vandute aici. Iata cum stau lucrurile de fapt.

“Piata Sudului este gata. Dupa un an si trei luni, Piata Sudului este gata”, spune primarul intr-un clip video realizat chiar in noul complex agroalimentar.

Insa Piata Sudului este goala in acest moment, iar lumea nu are acces aici. Motivul este explicat tot de edil:

“De ce in acest moment nu intram pe ultima suta de metri? Pentru ca am risca sa punem in pericol sanatatea oamenilor care lucreaza in interior si nu am vrea sa facem acest lucru”.

Primarul Baluta mai spune ca pana pe data de 15 mai sau 1 iunie, “cand starea de urgenta nu va mai fi in Romania, cand lucrurile lor intra in normal”, si Piata Sudului se va deschide.

CITESTE SI: De maine se incepe distribuirea recipientilor cu dezinfectanti cumparati de primarie catre locuitorii din sectorul 4

1 Comment

  1. Popa Tănase Serban

    aprilie 9, 2020 at 12:20 pm

    Daca modernizeze și clădirea de lângă ar fi extraordinar.Daca nu,tot tiganie se numeste sau mai bine spus lucru pe jumătate!!!
    Si bursele elevilor cand le dau,am văzut că au bani de alte reasfaltari!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × three =