Nu va lasati pacaliti de promotii! Verificati ofertele pe MONITORUL PRETURILOR

monitorul preturilor

Consiliul Concurentei a lansat pentru consumatori site-ul Monitorul Preturilor, unde oricine poate verifica si compara preturile pentru o serie de produse comercializate de majoritatea supermarketurilor din Romania.

“Monitorul preturilor permite compararea a 128 de produse, deci sunt 64 de categorii si exista doua produse in fiecare categorie, alimente de baza care se regasesc in oferta magazinelor participante. Si cand spun participante inseamna majoritatea marilor lanturi care activeaza in tara”, a declarat, pentru RadioRomaniaActualitati, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Site-ul Monitorul Preturilor se adreseaza tuturor consumatorilor din Romania.

Autoritatile mai promit si creare, in curand, a unei a doua platforme online care va veni in sprijinul clientilor de servicii financiar-bancare si care va fi, potrivit Protectiei Consumatorilor, asemanator site-ului lansat pentru compararea preturilor produselor comercializare in supermarketurile din Romania.

1 Comment

  1. Chivu Adrian

    februarie 10, 2018 at 4:44 pm

    Super idee dar, sunt enumerate prea puține produse, alimentare și nealimentare, spuneți preturi de la legume, fructe, carne, mezeluri, detergenți, cafea (boabe, vid ),dulciuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, etcetera. ..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

13 + four =