IMPORTANT! Termoenergetica (RADET) anunta incheierea sezonului de incalzire centralizata in Bucuresti

incalzire

Primaria Capitalei anunta ca Termoenergetica incheierea sezonului de incalzire centralizata in Bucuresti.

Astfel, “Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Termoenergetica, anunta ca din 27 aprilie se opreste furnizarea de incalzire in sistemul centralizat de distributie din Capitala.”

Conform prognozei meteo, temperaturile exterioare din urmatoarele zile indeplinesc conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru incheierea sezonului de incalzire. Ca urmare, incepand cu data de 27 aprilie 2020, vor fi initiate procedurile de oprire a furnizarii energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Bucuresti. Oprirea agentului termic pentru caldura va fi facuta progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare si prin inchiderea instalatiilor catre consumatori, astfel incat efectele vor fi resimtite in urmatoarele 72 de ore.

“Masura va fi luata in conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizeaza ca „oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 grade Celsius, intre orele 20.00 – 06.00“. De la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale – spitale, crese, scoli, gradinite, sere, etc. – in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a reprezentantilor acestor institutii.”, potrivit unui comunicat de presa al CMTEB.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − one =