Restrictii de trafic in Bucuresti pe 24 noiembrie cand are loc pregatirea paradei de 1 Decembrie

1 Decembrie

Brigada rutiera a Capitalei anunta ca traficul rutier din oras va fi restrictionat pe 24 noiembrie, data in care are loc pregatirea paradei de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Potrivit politistilor, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent, pe 24 noiembrie, cand are loc pregatirea paradei militare, cat si pe 1 decembrie, cand se desfasoara evenimentul de la Arcul de Triumf, circulatia rutiera va fi restrictionata astfel:

– intre orele 4,00 – 16,00, va fi inchisa circulatia pe axul central si banda I pe Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf si benzile I si II pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si pe benzile III si IV pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere.

De asemenea, va fi restrictionat traficul rutier si in Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.

– intre orele 07,00 – 16,00, va fi inchisa total circulatia (gradual, in functie de momentul sosirii tehnicii militare pentru parada) pe Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si intrarea in Piata Victoriei, pana la semaforul care face legatura cu Bd. Aviatorilor si Str. Paris, pe strazile adiacente, precum si pe Str. Al. Constantinescu, intre Bd. Marasti si Arcul de Triumf; Bd. Maresal Averescu intre bd. Marasti si Arcul de Triumf; Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle; Str. Primo Nebiolo, Str. Arh. Ion Mincu, Str. Docentilor si pe Str. Barbu Delavrancea.

De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bd. Poligrafiei, Bd. Marasti si Str. Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii si personalului.

– intre orele 07,00 – 16,00, se va restrictiona pe banda I de pe Bd. Ion Mihalache, tronsonul cuprins intre Bd. Nicolae Titulescu si intersectia cu Str. Turda

– In ziua de 30 noiembrie, ora 10,00, pana pe 1 decembrie, ora 20,00, va fi restrictionat traficul rutier pe str. A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf catre Manastirea Casin, si pe Sos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, si, incepand cu ora 14,00, benzile I si II din Piata Arcului de Triumf, sensul de mers dinspre Bd. Constantin Prezan catre Piata Presei Libere.

– In ziua de 1 decembrie, intre orele 6,00 – 16,00, se va inchide traficul rutier pe banda I de circulatie pe Bd. Aviatorilor, de la intersectia cu Bd. Beijing catre Str. Arh. I. Mincu si, la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre Str. Arh. I. Mincu catre Bd. Beijing, precum si pe breteaua adiacenta Bd. Aviatorilor (respectiv Parcului Herastrau), intre rondul Pescarus si Piata Charles de Gaulle.

– Pe 1 decembrie, pe Str. Arh. I. Mincu, sensul de deplasare catre Bd. Ion Mihalache, din zona adiacenta Piatetei Regelui, vor fi instalate garduri metalice, pe ambele sensuri de deplasare, precum si pe Sos. Kiseleff, tronsonul cuprins intre Str. Arh. I. Mincu si Piata Victoriei, stanga-dreapta, cu sprijinul Administratiei Străzilor – Directia Parcaje si al Politiei Locale competente teritorial.

Rute ocolitoare recomandate de catre politisti:

– Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Str. Alexandru Constantinescu – Piata Domenii – Bd. Ion Mihalache;

– Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Bd. Maresal Averescu – Str. Turda – Podul Grant;

– Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – DN1;

– Sos. Stefan cel Mare – Str. Barbu Vacarescu – Bd. Aerogarii – DN 1.

Sursa: Brigada Rutiera Bucuresti via Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =