ANUNT IMPORTANT: Puteti pierde locul de parcare daca nu achitati restantele in cateva zile!

restantele

Potrivit unui anunt publicat pe pagina de internet a Directiei Mobilitate Urbana Sector 4, posesorii de contracte vechi de inchiriere a parcarii de resedinta sunt obligati sa isi achite restantele pana la data de 30 septembrie. Altfel, acestia vor pierde locul de parcare!

“Pana pe 30 septembrie, detinatorii contractelor vechi pentru ocuparea parcarilor de resedinta din Sectorul 4, trebuie sa isi achite restantele, pentru a nu pierde spatiile respective”, se arata in anuntul institutiei.

CITESTE SI: Tutorial video pentru platforma online de inchiriere parcari in sectorul 4!

Potrivit sursei citate, “sumele se achita la automatele SelfPay, din marile centre comerciale si din reteaua Mega Image, prin introducerea codului numeric personal (CNP) al titularului, ca referinta de plata”.

Directia de Mobilitate Urbana Sector 4 mai precizeaza ca plata se poate face si ON-LINE pe site-ul Directiei, utilizandu-se, de asemenea, CNP-ul ca referinta de plata.

1 Comment

  1. Cristina

    octombrie 3, 2018 at 12:16 pm

    Am loc de parcare platit ptr tot anul 2018. Suntem in octombrie 2018 si tocmai am fost anuntata ca ati anulat contractul legal in vigoare (si inca vreo 10 alaturate)pentru ca terenul a fost retrocedat. Nu mi s-a oferit alta solutie, iar pe siteul mult Laudat de rezervari parcare online nu exista locuri libere.

    Ca urmare INSISTENT va solicit sa remediati aceasta anulare si sa imi prelungiti contractul pentru unul din locurile libere din fata blocului 17, locuri in spic pe care nu le-ati inchiriat pana acum si pe care le ocupa ABUZIV locuitori ai noilor blocuri construite pe str Pridvorului si care desi au locuri in garaje neocupate , vin si parcheaza in fata blocului 17, blocand locurile cu zilele, iar noi locuitori in bloc 17 de peste 20 de ani nu le putem inchiria. Va solicit sa remediati urgent aceasta problema a parcarilor din fata blocului 17 si sa ne aparati dreptul pe care il avem ca locuitori si proprietari s ne parcam autoturismul in zona de rezidenta !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three − two =