Parcarile din sectorul 4, in cifre: exista 42.000 de locuri dintr-un necesar de peste 120.000

sectorul 4

Am scris in ultimii doi ani despre parcarile din sectorul 4 pana aproape ca ni s-a acrit, insa niciodata nu am avut la dispozitie cifre concrete care sa ne arate care sunt perspectivele de a fi rezolvata aceasta problema. Acum, cifrele sunt publice si, pe langa ele, avem si proiectia destul de clara a ceea ce ne rezerva administratia locala in materie de proiecte si promisiuni.

Pe scurt, in sectorul 4 exista, dupa cum spune primarul Daniel Baluta, in jur de 120.000 de masini si un necesar de locuri de parcare egal, bineinteles. Daca ne uitam la numarul de locuri de parcare disponibile, mai exact 42.000, inseamna ca ar trebui sa parcam trei masini pe un singur loc, eventual una peste alta.

Ce face primaria pentru rezolvarea dilemei? Locuri de parcare, evident. Un mare pas inainte si o bila alta pentru cei de la primaria de sector este ca s-a trecut deja de ceva timp de la promisiuni la lucrari. Potrivit afirmatiilor edilului de sector, cateva parcari noi au fost deja amenajate, iar in total vor fi construite in jur de 10.000 de locuri. Asta inseamna ca dupa implementarea tuturor proiectelor sectorul 4 va ajunge al un numar de aproximativ 52.000 de locuri de parcare.

CITESTE SI: