Piata Sudului va deveni un mall agro-alimentar al producatorilor autohtoni

Piata Sudului

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Ziarul Financiar, ca modernizarea Pietei Sudului intra in linie dreapta. Piata Sudului va deveni un mall agro-alimentar al porducatorilor autohtoni, afirma primarul.

Modernizarea obiectivului Piata Sudului este un proiect despre care auzim inca de acum doi ani de zile, insa abia in acest an vor demara si lucrarile, care vor costa in jur de 5 milioane de euro. De ce a durat atat de mult punerea in practica a acestui proiect? Primarul Baluta spune ca exista o serie de etape care nu pot fi omise. “Am facut studiul de fezabilitate, proiectul tehnic si am scos la licitatie executia, care are termen de depunere pe data de 27 martie anul acesta. Avem toate avizele pentru executie. Urmeaza evaluarea ofertelor. Noi ne asteptam ca atribuirea contractului sa nu dureze mai mult  de doua trei sau luni“, a declarat primarul sectorului 4, astazi, in cadrul emisiunii ZF Live.

Edilul a mai spus ca rezultatul modernizarii Pietei Sudului va fi “un epicentru al schimbarii de abordare pe care administratia publica locala o are in Sectorul 4. Daca vreti, eu vad proiectul (Piata Sudului – n.r.), si o sa folosesc un termen usor atipic, ca un mall agro-alimentar al producatorilor autohtoni“, a adaugat primarul.

CITESTE SI: Primim de la Cititori: Noua metoda de furt la tarabele din piete

Vedeti interviul integral mai jos:

Sursa: Ziarul Financiar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − 1 =