Primim de la Cititori: Noua metoda de furt la tarabele din Piata Sudului!

Piata Sudului

Unul dintre cititorii Sectorul4LIVE ne semnaleaza o situatie demna de luat in seama de catre autoritati: furtul la taraba in Piata Sudului, prin mijloace care nu mai tin de masluirea cantarului, ci de modul de afisare al preturilor la produsele agroalimentare. Exemplificative sunt imaginile pe care le-am primit de la acelasi cititor si pe care le puteti vedea mai jos.

Despre ce este vorba concret ne spune chiar cititorul in mesajul trimis catre redactia noastra, dar si catre o multime de institutii care pot interveni pentru a constata practica indoielnica a vanzatorilor din piata:  “Prin prezenta va instiintez de o practica abuziva care se desfasoara in acest moment in piata agroalimentara Piata Sudului, si anume modul de afisare al preturilor.  Astazi, 21.04.2017, in jurul orei 18:20, in Piata Sudului, am cumparat capsuni si pere la pretul de 8 si respectiv 7 lei, in total 15 lei. Cand am oferit vanzatorului banii acesta mi-a spus ca nu e bine, ca trebuie sa ii dau 17 lei. De unde diferenta? Erau zecimalele indescifrabile, special scrise pentru inducere in eroare. Aceasta este abuz, inselatorie si evaziune fiscala. Practica este generalizata la majoritatea tarabelor de vanzatori intermediari (bisnitari si nu producatori). Va atasez poze ca dovezi cu preturile respective.

Aceleasi randuri pe care le vedeti mai sus au fost trimise si catre Directia Piete si Gestionare Activitati Comerciale Sector 4, Admnistratia Pietelor Sector 4, Primaria Sector 4, Administatia Financiara Sector 4 si alte institutii. Suntem curiosi daca se va sesiza cineva.

Iata si imaginile despre care vorbeam la inceput

pret 1 CA

pret 2 CA

6 Comments

 1. sorin ceacar

  aprilie 24, 2017 at 7:58 am

  Am citit acest articol si am luat legatura cu dl. director Alexandru Popescu Leonte care a spus ca se va ocupa personal de aceasta situatie.Ma bucur ca ziarul dv semnaleaza problemele care apar , astfel consilierii USR sa poata veni in intimpinarea lor. Vom astepta un raport la ceea ce ati semnalat dv.
  Sorin Ceacar Ioan
  consilier S4

 2. Marius

  aprilie 24, 2017 at 8:36 am

  Aceiasi situatie e si in Piata Resita, acolo frutul/leguma acopera zecimalele. Cand a venit insa controlul totul era in ordine ca si cum s-ar vorbi intre ei.

 3. Florin C

  aprilie 24, 2017 at 11:17 am

  Practica este comuna in aproape toate pietele. Ex: Piata Progresului

 4. Maria

  aprilie 24, 2017 at 2:23 pm

  Foarte bine ca luati atitudine!

 5. adrian

  aprilie 24, 2017 at 3:51 pm

  Foarte bine dnule Sorin Ceacar, ne bucuram sa avem consilieri atat de activi ca dumneavoastra! Va urmarrsc de ceva timp, toata stima. Nu am mai vazut vreun edil sau consilier care sa se implice asa direct in relatia cu cetatenii. V-am vazut pe masina de deszapezit cand era zapada cat colo. Jos palaria si tineti-o tot asa. Primar vavotez data viitoare!

 6. Doru

  aprilie 28, 2017 at 8:02 pm

  Ma indoiesc ca se vor lua masuri, cat de mici, pentru ca sistemul mafiot bantuie si prin pietele din Craiova. E clar ca cineva ii conduce, organizeaza impotriva noastra. Imi amintesc ca in urma cu ceva ani cunoscutul ziarist Ovidiu Balan la Antena 1 tinea o emisiune “Brigada mobila”. La ultima editie a aratat cum mafia celor “discriminati pozitiv” controleaza pietele din Craiova. Dupa aceasta editie urma o alta, dar a fost scoasa din grila definitiv. SE POATE VERIFICA ! Fostul presedinte si-a definit excelent munca: “STAT MAFIOT !” Sunt curios in cat timp va mai exista acest domn Ceacar… Ii doresc succes ! Si celor de la ALDE ce doresc sa nu mai incurajeze nemunca !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 + twelve =